Konya kurbanlık fiyatları?

Konya kurbanlık fiyatları?

Konya kurbanlık fiyatları?

Konya’da kurbanlık fiyatları ve tüm detayları oldukça sık araştırılmakta olan konulardan biridir. Gerek kurban bayramı dönemleri yaklaştığında gerek adaklık için gerekse kalabalık misafirler ve düğünler için kurbanlık koyun, kuzu, keçi, koç ve dana gibi ihtiyaca göre kurbanlık seçimleri yapılır.

Kurban Bedelleri Nasıldır?

Kurban bedeli her yıl sıfırlanır. Yani müşteriler her yıl piyasa hakkında genel bilgi almak için kuzu fiyatları ve koç fiyatları gibi bir arama yapmak istiyor. Fiyatlar her yıl belirlenen rakam üzerinden tayin edilmektedir. Fiyatların belirlenmesinde ise kurbanın yaşı, hayvanın türü, cinsi ve kilosu belirleyici olmaktadır. Belirtilen fiyatların uygulanmasında küçükbaş veya büyükbaş olması da önemlidir. Genel olarak küçükbaş kurbanlıklar tek kişi tarafından tercih edilirken büyükbaş hayvanlar için et sayısının yüksek olmasından ötürü birden fazla yani hisseli olacak şekilde tercih olanağı bulunur. Konya kurbanlık fiyatları açısından en uygun fiyatları sunan markamız, küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklarda her zaman tercih edilebilir rakamların oluşmasını sağlıyor. Aynı zamanda fiyatlar üzerinde hisseli seçim yapmak daha ekonomik fiyatlara ulaşmayı da mümkün kılabilir. Azami 7 kişinin hisseli kurbanlık seçme hakkı varken 2 ya da 3 kişi de hisseli olarak kurbanlık görevini yerine getirebilmektedir.

Konya Kurbanlık Fiyatları ve Detayları

Konya’da kurban satış yerleri arasında öne çıkan firma, hayvanların türüne, sağlık yapılarına ve gelişim koşullarına uygun bir fiyatlandırma politikası izlemekle birlikte, hayvanları buzağı olarak büyütmekte olan bir firmadır. Tüm koşullara uygun bir şekilde bakımları gerçekleştirilmekte olan hayvanlar son derece sağlıklıdır. Konya şehrinin en büyük kurban tesislerinden biri olarak da ön plana çıkmakta olan firmada gerekli tüm hizmetler de tam anlamı ile sunulmakta, kurbanlık arayışında olan tüm müşterilerin tüm beklentileri karşılanmaya çalışılmaktadır. Fiyat konusundan ziyade kurbanlık alımında kurbanlığın sağlığı, genel nitelikleri ve hayvanın yağ oranı gibi çeşitli faktörlerin çok daha büyük bir önem arz etmekte olduğu göz önüne alındığında, firma en ideal kararların alınabilmesine yardımcı olabilecek nitelikler sunabilmeyi başarabilmektedir. Bu sayede de güven içerisinde tercih edilebilecek firmaların adeta başında gelir. 2024 Yılında Aymera Kurbanlık'ta Kurbanlık Hisse Fiyatları 17.500 Tl İle 30.000 Tl Arasında Değişmekte Olup, Büyükbaş Kurbanlıklar 100.000-230.000 Tl Arasındadır. Konya'da Kurbanlık Kuzu Fiyatları İse 10.000 Tl İle 15.000 Tl Arasındadır.

Konya Kurbanlık Fiyatları?